FÖLDMÉRÉS ÁRAK

A földmérő nem egységárral dolgozik, ugyanis nincs két teljesen egyforma földmérési feladat. A földmérő a feladat pontos ismeretében határozza meg a vállalási árat.

A földmérő, mint munkavégző nemcsak terméket állít elő (földmérési munkarészek), és szolgáltatást nyújt (tájékoztatás, ügyintézés, érdekképviselet), hanem az elvégzett munkája után felelősséget is vállal. 

A földmérő alkotása gazdasági tevékenységnek minősül, ezért munkája után számlaadási kötelezettsége is van.

MENNYIBE KERÜL A FÖLDMÉRÉS ?

A munkadíjat minden esetben ajánlatkérés után, a feladat pontos ismeretében határozzuk meg. Nem egységárral dolgozunk, az egyszerűbb feladatok kevesebbe kerülnek, mint a bonyolultabb, több időráfordítást igénylő munkák.

A földmérési munkadíj a Magyar Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai szakmai tagozata által ajánlott mérnöki díj szerint kerül megállapításra.

A LEGALACSONYABB ÁRAT SZERETNÉ ?

A Mérnöki Kamara által ajánlott díjnál alacsonyabb földmérési díj választása azzal a veszéllyel jár, hogy azért a földmérő már nem tud megfelelő minőséget szolgáltatni, nem tudja a szakmai szabályzatoknak, jogszabályoknak és etikai normáknak megfelelően határidőben teljesíteni a munkát.

Ügyfélközpontú földmérés

a Nyugat-Balatoni régióban

GEOMOL

ÜGYINTÉZÉS

Földmérési és térképészeti munkarészek készítéséhez komplett földhivatali ügyintézést és adminisztrációt vállalunk.

AKTÍV ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Munkaidőben végig elérhetők vagyunk. Kérdés esetén egyből segítünk személyesen az irodában, telefonon, vagy e-mailben.

MINŐSÉG GARANCIA

Örök élet garanciát vállalunk az elkészített munkarészeinkre, hogy megfelelnek a vonatkozó szakmai és etikai normáknak.