FÖLDMÉRÉS ÁRAK

Kevés földmérő dolgozik egység árral, ugyanis nincs két teljesen egyforma földmérési feladat. A földmérők többsége a feladat pontos ismeretében határozza meg a vállalási árat.

A földmérő, mint munkavégző vállalkozó nemcsak terméket állít elő (földmérési munkarészek), és szolgáltatást nyújt (tájékoztatás, ügyintézés, érdekképviselet), hanem az elvégzett munkája után felelősséget is vállal. 

A földmérő alkotása gazdasági tevékenységnek minősül, ezért munkája után számlaadási kötelezettsége is van, azaz munkadíját adó terheli.

MI ALAPJÁN HATÁROZOM MEG A MUNKADÍJAT ?

A munkadíjat minden esetben árajánlat kérés után, a feladat pontos ismeretében határozom meg. Nem egységárral dolgozok, ezért az egyszerűbb munkák kevesebbe kerülnek, mint a bonyolultabb, több időráfordítást igénylő munkák.

A munkadíjam a hivatalos Magyar Mérnöki Kamara által ajánlott mérnöki díj szerint kerül megállapításra.

A LEGALACSONYABB ÁRAT SZERETNÉ ?

A Mérnöki Kamara által ajánlott díjnál alacsonyabb földmérési díjak választása azzal a veszéllyel jár, hogy azért a földmérő már nem tud megfelelő minőséget szolgáltatni, nem tudja a szakmai szabályzatoknak, jogszabályoknak és etikai normáknak megfelelően határidőben teljesíteni a munkát.

MOLNÁR SZILÁRD

A Nyugat Balatoni régió elismert földmérő szakembere

01

GYORS TELJESÍTÉS

A megbízásokat 15 munkanapon belül teljesítem. Igény esetén soron kívüli munkavégzés kérhető, ha azonnali munkakezdésre van igény.

02

HIVATALOS MUNKADÍJ

A munkadíj a Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai szakmai tagozata által ajánlott mérnöki díj szerint kerül megállapításra.

03

CENTIMÉTER PONTOS

A nagy pontosságú földmérési feladatokhoz GNSS helymeghatározás (Gps+Glonass+Rtk) és mérőállomás kombinációját használom.

04

HIVATALOS OKIRAT

Földmérési és térképészeti munkarészeim teljesen hivatalosak, bármilyen közigazgatási eljárásban felhasználhatóak.