FÖLDMÉRÉS ÁRAK

A földmérő nem egységárral dolgozik, ugyanis nincs két teljesen egyforma földmérési feladat. A földmérő a feladat pontos ismeretében határozza meg a vállalási árat.

A földmérő, mint munkavégző nemcsak terméket állít elő (földmérési munkarészek), és szolgáltatást nyújt (tájékoztatás, ügyintézés, érdekképviselet), hanem az elvégzett munkája után felelősséget is vállal. 

A földmérő alkotása gazdasági tevékenységnek minősül, ezért munkája után számlaadási kötelezettsége is van.

MENNYIBE KERÜL A FÖLDMÉRÉS ?

A munkadíjat minden esetben ajánlatkérés után, a feladat pontos ismeretében határozzuk meg. Nem egységárral dolgozunk, az egyszerűbb feladatok kevesebbe kerülnek, mint a bonyolultabb, több időráfordítást igénylő munkák.

A földmérési munkadíj a Magyar Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai szakmai tagozata által ajánlott mérnöki díj szerint kerül megállapításra.

A LEGALACSONYABB ÁRAT SZERETNÉ ?

A Mérnöki Kamara által ajánlott díjnál alacsonyabb földmérési díj választása azzal a veszéllyel jár, hogy azért a földmérő már nem tud megfelelő minőséget szolgáltatni, nem tudja a szakmai szabályzatoknak, jogszabályoknak és etikai normáknak megfelelően határidőben teljesíteni a munkát.

 

Frissítve: 2024.01.17

Földmérés a Nyugat-Balatoni régióban

A legmodernebb technológia alkalmazásával

GEOMOL

ÉPÜLET FELTÜNTETÉS

Az épületfeltüntetés elsődleges célja az, hogy az épület bekerüljön a földhivatali ingatlan-nyilvántartásba, és szerepeljen a tulajdoni lapon és az alaptérképen.

TELEKHATÁR MEGJELÖLÉS

Telekhatár megjelölésekor a legkorszerűbb földmérési technológia alkalmazásával a helyszínen kitűzöm a jogi telekhatárokat a vonatkozó szakmai szabályzatok alapján.

TELEK ALAKÍTÁS

Telekalakításkor a földrészletek alakja, és mérete megváltoztatásra kerül. Például megosztás során egy telekből két különálló építési telek kerül kialakításra.

ÜGYINTÉZÉS

Földmérési és térképészeti munkarészek készítéséhez komplett földhivatali ügyintézést és adminisztrációt vállalunk.

AKTÍV ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Munkaidőben végig elérhetők vagyunk. Kérdés esetén egyből segítünk személyesen az irodában, telefonon, vagy e-mailben.

MINŐSÉG GARANCIA

Örök élet garanciát vállalunk az elkészített munkarészeinkre, hogy megfelelnek a vonatkozó szakmai és etikai normáknak.